Adauga-ti Firma

Operati un service de reparatii pentru frigidere? Ati constatat ca neglijati potentialii clienti de pe internet sau ca nu obtineti atat de multi clienti pe cat v-ati dori?

Este excelent! Acest lucru inseamna ca ati inceput deja sa cautati noi metode de a va face datele de contact cunoscute de catre utilizatorii care cauta un service de reparatii pentru frigidere in orasul in care va desfasurati activitatea.

Inscrierea firmei dumneavoastra pe site-ul www.reparam-frigidere.ro va ofera exact acest lucru: va plaseaza firma in fata celor care cauta servicii similare cu cele oferite de dumneavoastra. Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant, cautati doar in Google „reparatii frigidere ” (inlocuiti cu orasul in care va desfasurati activitatea) si ne veti gasi pe prima pagina. Nu mai lasati clientii si lucrarile sa va scape in favoarea concurentei, actionati rapid!

Tarifele pentru inregistrarea unei firme noi in catalog incep de la 99 Lei / an. Pentru a va adauga firma, va rugam sa ne contactati pe email : admin@reparam-frigidere.ro cu subiectul „Inscriere firma„.