Reparatii Aer Conditionat Alexandria

Reparatii aer conditionat Alexandria – Incarcare Freon Alexandria – Curatare Aer Conditionat Alexandria la domiciliu

Reparatii aer conditionat Braila

Servicii oferite de Reparatii Aer Conditionat

Identificarea si remedierea pierderilor de agent frigorific; inlocuire ventilator, condensatori, compresor/motor, relee termice de pornire, termostate, filtre de umiditate; incarcare freon compresor aer conditionat; sudura tevi aspiratie, compresie, filtru, ventil laminare aer conditionat; curatare turbine sau condensator racire; schimbare filtru; vidarea instalatiei; intretinerea periodica a agregatelor (contract); reparatii placi (module) electronice de comanda pentru aer conditionat; montaj placi vaporizatoare cu sudura speciala; incarcari agent frigorific de orice tip, inclusiv ecologic; inlocuire termostate, compresoare, relee de protective; inlocuiri sau reparatii ventilatoare; inlocuire filtru deshidrator.

Firma noastra din Alexandria se angajeaza sa ofere interventii si remedieri rapide pentru sistemele de climatizare, garantand un timp maxim de 24 de ore pentru rezolvare.
Scopul nostru este de a evita cheltuielile suplimentare prin furnizarea unor servicii de reparatii eficiente pentru aparatul de aer conditionat al dumneavoastra.
Punem la dispozitie asistenta tehnica imediata in caz de urgenta, oferindu-va linistea si confortul de care aveti nevoie.
Efectuam verificari periodice pentru a asigura functionarea optima a aparatelor de aer conditionat si pentru a preveni eventualele probleme.
Prin constatarea precoce a defectiunilor, suntem capabili sa le remediem eficient, asigurand functionarea continua a aparatului dumneavoastra.
Expertii nostri se ocupa de identificarea si remedierea diverselor defectiuni, inclusiv curatarea atenta a unitatii exterioare si a filtrelor interioare.

probleme aer conditionat Alexandria
Revizia cuprinde verificarea atat a unitatii interioare, cat si a celei exterioare. La unitatea interioara, specialistii nostri verifica starea de curatenie a filtrelor si a prefiltrelor, starea evaporatorului si starea generala.
La unitatea exterioara, se efectueaza verificari amanuntite precum puterea absorbita, valoarea tensiunii de alimentare, sigurantele de protectie, contactoarele compresorului, verificarea presiunilor si temperaturilor de functionare, subracirea si supraincalzirea, curatenia aripioarelor condensatorului, a tavitei de recuperare a condensatului si a palelor ventilatorului.
Reparatii Aer Conditionat Alexandria – Ofertele noastre includ si incarcarea cu freon pentru toate tipurile de aer conditionat, identificarea si remedierea pierderilor de agent frigorific, inlocuirea ventilatorului, condensatoarelor, compresorului/motorului, relee termice de pornire, termostatelor, filtrelor de umiditate.
De asemenea, ne ocupam de incarcarea freonului pentru compresoarele aparatelor de aer conditionat : 9000BTU, 12000 BTU, etc, sudura tevilor de aspiratie, compresie, filtru, ventil laminare aer conditionat, curatarea turbinelor sau a condensatorului de racire, schimbarea filtrelor, vidarea instalatiei si intretinerea periodica a agregatelor prin intermediul unui contract.
Reparam placi (module) electronice de comanda pentru aer conditionat, montam placi vaporizatoare cu sudura speciala, efectuam incarcari cu agent frigorific de orice tip, inclusiv ecologic, inlocuim termostatele, compresoarele, releele de protectie si ventilatoarele, si realizam inlocuiri sau reparatii pentru filtrul deshidrator

Simptome / Probleme Aer Conditionat

simptome aer conditionat - probleme - nu raceste - incarcare freon - service aer conditionat Alexandria - firme aer conditiona Alexandria

Cum identificam lipsa de racire/incalzire adecvata a aparatului de aer conditionat si cum putem verifica eficienta acestuia?

Daca observati ca aparatul dvs. de aer conditionat nu functioneaza la capacitate maxima, puteti verifica personal urmand acesti pasi:

  • Verificati filtrele interioare ale aparatului pentru a va asigura ca sunt curate. In caz contrar, extrageti-le din locul lor, spalati-le sub jet de apa, scuturati excesul de apa si reintroduceti-le in aparat, inchizand capacul (vezi foto).
  • Apoi, verificati daca aparatul de aer conditionat emite un jet de aer pe intreaga suprafata a unitatii interioare. Testati fluxul de aer plimband mana de la stanga la dreapta si invers in fata aparatului. Daca nu simtiti un flux constant de aer pe intreaga suprafata, este posibil sa fie necesara o igienizare a aparatului. In acest caz, puteti apela la un service specializat sau puteti urma instructiunile din manual.
  • Daca aparatul nu raceste / incalzeste si doar ventileaza aerul din incapere, verificati setarile telecomenzii pentru a va asigura ca functia de racire este activata. Daca setarea este corecta si totusi nu functioneaza, verificati daca compresorul aparatului este pornit. Daca compresorul nu porneste, este recomandat sa apelati la un service specializat pentru remedierea problemei.
  • Daca compresorul functioneaza, verificati daca si ventilatorul unitatii exterioare este in functiune. Daca ventilatorul nu functioneaza, opriti imediat aparatul si contactati un service pentru repararea acestuia.
  • Pentru a verifica daca compresorul functioneaza corespunzator, atingeti robinetul de la unitatea exterioara (vezi foto). Daca tevile sunt reci, totul este in regula. Daca nu, este necesara interventia unui service pentru remedierea defectiunii.
  • Daca aparatul nu are suficient Freon, acesta poate prezenta gheata pe teava care iese din unitatea exterioara si poate curge apa in interior. In acest caz, este indicat sa apelati la un service pentru identificarea si remedierea pierderii de Freon si pentru incarcarea corespunzatoare a instalatiei.

Marci aer conditionat ce pot fi reparate

Daikin, Mitsubishi Electric, Fujitsu, Panasonic, LG, Samsung, Carrier, Trane, Lennox, Haier, Gree, Hitachi, Sharp, Toshiba, Electrolux, Rheem, York, Hisense, Midea, și Whirlpool sunt printre mărcile populare pe piața aerului condiționat pentru uz casnic

Reparatii aer conditionat - Incarca freon aer conditionat Daikin, Mitsubishi Electric, Fujitsu, Panasonic, LG, Samsung, Carrier, Trane, Lennox, Haier, Gree, Hitachi, Sharp, Toshiba, Electrolux, Rheem, York, Hisense, Midea, și Whirlpool

Preturi Reparatii Aer Conditionat

Constatare aer conditionat – Pret de la 150 Lei
Curatare profesionala tip split – Pret de la 180 Lei
Curatare profesionala tip caseta / coloana – Pret de la 450 Lei
Curatare profesionala pompa de caldura – Pret de la 500 Lei
Revizie aer conditionat – Pret de la 250 Lei
Incarcare freon (agent frigorific) – Pret de la 300 Lei
Inlocuire furtun condens – Pret de la 250 Lei
Prelungit furtun condens (0,5 – 1 m)200 – Pret de la 200 Lei
Manopera relocare unitate exterioara – Pret de la 450 Lei
Manopera relocare unitate interioara – Pret de la 350 Lei
Refacere conectica – Pret de la 180 Lei
Schimbat senzor unitate interioara – Pret de la 150 Lei
Schimbat condensator unitate interioara – Pret de la 180 Lei
Schimbat condensator unitate exterioara – Pret de la 250 Lei

Reparatii Aer Conditionat Alexandria – Montaj Aer Conditionat Alexandria – Service Aer Conditionat Alexandria

  • Preturile afisate sunt informative si sunt in functie de oras / judet.